Új jelszó kérése

Kategóriák

Fizetési megoldás

Szállítás

Elérhetőségek


PRANA-Design Kft.
Tel.:+36 1 205 4602
+36 30 533 8313
1039,Budapest
Árpád utca 21/C 

Párna hírek

Fogyasztó Barát Tájékoztató

Tanúsítvány

SSL Certificate
Termék részletek


Hajdinahéj 0,5 kg
 • Hajdinahéj 0,5 kg
 • Hajdinahéj 0,5 kg
 • Hajdinahéj 0,5 kg
 • Hajdinahéj 0,5 kg

Hajdinahéj 0,5 kg

733 Ft

∙ 0,5 kg Hajdinahéj (hajdina pelyvája)
∙ Párnák utántöltéséhez, vagy teljes belső cseréjéhez

19.900,-Ft FELETTI VÁSÁRLÁSNÁL A SZÁLLÍTÁS INGYENES!

 • A hajdinahéjról bővebben:
  A hajdinahéj a hajdina* termés héja. A hajdinahéj párnák ideális támaszt nyújtanak a nyaknak és a fejnek. A hajdinahéj töltet formázható, jól szellőzik, nem melegszik túl. A héjak mindenféle testhelyzethez kiválóan tudnak alkalmazkodni. A gabonahéj töltet gyengéd masszírozással, halk zizegéssel a természetet varázsolja körénk, ahol testünk és lelkünk egyaránt megpihenhet így teszi az alvást tökéletesen nyugodttá, pihentetővé. A hajdinahéj párnát árnyékban szellőztessük. 30 percet 50˚C-os sütőben, vagy 8 órát mélyhűtőben tartva (naylon zacskóba csomagolva) fertőtleníthetjük. A héjat a huzattal együtt mosni nem lehet. Külön igény esetén a héj (kivéve a huzatból) mosóhálóban adagonként kéz meleg vízzel átöblíthető. Ezután a vizes héjat gondosan szét kell teríteni, és egy jól szellőző helyen kell szárítani.

  * A hajdina más néven pohánka Ázsia középső, mérsékelt égövi részén honos. Innen az V. században került el Japánba és Kínába. Közép-Európába a középkorban a hódító mongol és török néptörzsek közvetítésével jutott el, majd a tengeri kereskedelem révén Velencébe, Lombardiába, Dalmáciába és Dél-Tirolba került. Botanikailag a keserűfűfélék családjába tartozik, a hétköznapi életben mégis a gabonafélékhez sorolják, mert lisztes magját a búzához hasonlóan fogyasztják. A hajdina igen gazdag több tápláló összetevőben, mint például ásványi anyagokban, ásványi sókban és vitaminokban, szénhidrátokban, fehérjékben és növényi olajokban. Kálium, foszfor, kalcium, magnézium, nátrium és vas tartalma is kiemelkedő.
  Tartalmaz még mikro összetevőket is, mint pl. jód, cink, bróm és más szerves savakat. A B-vitamin csoport majdnem minden tagját tartalmazza. Magas rutintartalma miatt őseink a hajdinát a magas vérnyomás kezelésére gyógynövényként használták.

19.900,-Ft FELETTI VÁSÁRLÁSNÁL A SZÁLLÍTÁS INGYENES!

Webáruház készítés