Kategóriák

Fizetési megoldás

Tanúsítvány

SSL Certificate

A köleshéjról minden amit tudni érdemes

A Köleshéj 

A köles a gabonafélék királya. Rengeteg ásványi anyagot és vitamint tartalmaz. Pelyvája kicsi, halk zizegése nyugtató hatású. Nem összenyomható, ugyanakkor kiválóan formázható. A köleshéj a párnában jól szellőzik, nem melegszik túl. A héjak mindenféle testhelyzethez kiválóan tudnak alkalmazkodni. Jól alátámasztják a testet, így ellazítják az izomzatot bármilyen pozícióban. A gabonahéj töltet gyengéd masszírozással, halk zizegéssel a természetet varázsolja körénk, ahol testünk és lelkünk egyaránt megpihenhet így teszi az alvást tökéletesen nyugodttá, pihentetővé.

 

Mit a teendő a köleshéj párnával?

A köleshéj párnát időnként a használat után nyitott ablaknál, vagy árnyékban a szabadban ajánlott szellőztetni, hogy az alvás során keletkezett hő kipárologhasson.Mi a teendő, ha túl keménynek bizonyul a köleshéj párna?


A párna.hu oldalon található Prána Párna márkájú köleshéj párnák húzózárral vannak ellátva, hogy a kényelemhez, és alvási szokásokhoz igazodva mindenki beállíthassa a párna keménységét. A húzózáron keresztül kitölthető a felesleg, majd a cipzár behúzása, és kocsijának „eldugása” után újra használható. A kitöltött héj később felhasználható a párna frissítéséhez, utántöltéséhez.


Mosható a köleshéj párna?


A köleshéj a huzatával együtt nem mosható! A héj (kivéve a huzatból) mosóhálóban adagonként kéz meleg vízzel átöblíthető. Ezután a vizes héjat gondosan szét kell teríteni, és egy jól szellőző helyen kell szárítani. Ez a művelet még nagyobb odafigyelést igényel a köleshéj esetében, mert apró, és mivel természetes anyag, így ha nem szárad ki teljesen, és így kerül vissza az anyagba akkor bepenészedhet.Megtámadhatja a molylepke a köleshéj párnát?


A köleshéj párnában a köles pelyvája van csak benne, a gabona nincsen, ezért sem a molylepke, sem egyéb bogár számára nincsen benne tápanyag, maximum az illata ingerelheti őket. A párna.hu oldalon található köleshéj párnák fertőtlenített (vegyszermentes) héjjal vannak töltve. Ha mégis szeretne óvintézkedést, akkor a párna 50˚C –on 15-30 percig sütőben, vagy 8 órát mélyhűtőben tartva fertőtleníthető. (A mélyhűtőbe kizárólag zacskóba téve tehető, az esetleges átnedvesedés miatt.)

Köleshéj párnákat itt vásárolhatja meg az oldalunkon: Köleshéj párnák

29.990,-Ft FELETTI VÁSÁRLÁSNÁL A SZÁLLÍTÁS INGYENES!

Webáruház készítés