Kérdése van? Hívjon minket! +36-30/153-3532

A MERINOGOLD TERMÉKEKRŐL

A JÓ PÁRNA AKÁR 50%-AL JAVÍTHAT AZ ALVÁS MINŐSÉGÉN!

Alvással az életünk során közel 30 évet töltünk el, így nem lehet kérdés senki számára, hogy ha alvással, alvó állapotban az ágyunkban, a matracunkon és a párnánkon töltjük életünk legtöbb idejét, akkor az egy fontos dolog, hogy milyen ágyban és milyen párnán alszunk.
Álmunkban nem tudjuk kontrollálni a mozgásunkat és sokszor belerögzülünk tudattalan állapotban olyan testhelyzetekbe, ami káros a gerincünk számára. Ebben különösen a nyaki és a deréktájéki gerinc lesz érintett.  A MerinoGold párnák nem csak az ergonómiára figyelnek, de minden anyag a csúcs-minőséget képviseli. Talán azt is mondhatnánk, hogy ez a párnák Maybach-ja.

A jó alvás és a jó egészség elválaszthatatlan fogalmak egymástól!

MIT KELL TUDNI A MERINOGOLD TERMÉKEKRŐL?

A párna itt egy összetett és komplett rendszer, ami 5 féle elemből áll. A párnák mindkét oldala külön funkcióként is használható a pihentető, és egészséges alváshoz. Az elemek egymásra épülnek , így alkotva meg a speciális DuoCore SWS rendszert.

  1. Skin-Plus fedőréteg az aktív oldalon
  2. Silverline technológia mindkét oldalon
  3. DuoCore 1 zúzott memóriahab betét
  4. DuoCore 2 speciálisan tisztított maghéj betét
  5. Silverline technológia mindkét oldalon
  6. Kasmír gyapjú fedőréteg 

 

MI A TITKA A SWS MERINO GOLD PÁRNÁINAK?

 

BELSŐ TÖLTETEK
A párnák két különböző belső töltettel rendelkeznek. Ez a tulajdonság már önmagában egy nagyon speciális érzet és hatás kifejtésére teszi alkalmassá.

A maghéj töltet:

A töltetet természetes hajdinahéj* felhasználásával készül. Ennek fontos szerepe van az egyénre és a pillanatnyi igényre szabott fej-nyak-vállöv ideális alvóhelyzet kialakításának. Vannak napok, amikor nehezen találjuk meg a helyünket az ágyban és sokféle párna gyűrési koreográfiánk sem
vezet a nyugtató, pihentető és kényelmes fejpozíció megtalálásához. Ennek a természetes töltetnek köszönhetően, legyünk bármilyen lelki vagy fizikai állapotban az biztos, hogy pillanatok alatt kit udjuk alakítani és stabilizálni azt az alappozíciót, amiben gyorsan jöhet a nyugodt, békés elalvás várva várt pillanata.

*A hajdinahéj a hajdina termés héja. A hajdinahéj párnák ideális támaszt nyújtanak a nyaknak és a fejnek. A hajdinahéj töltet formázható, jól szellőzik, nem melegszik túl. A héjak mindenféle testhelyzethez kiválóan tudnak alkalmazkodni. A gabonahéj töltet gyengéd masszírozással, halk zizegéssel a természetet varázsolja körénk, ahol testünk és lelkünk egyaránt megpihenhet így teszi az alvást tökéletesen nyugodttá, pihentetővé. Alakját tekintve a hajdina minden oldala háromszög, ami miatt a legspirituálisabb gabonának mondják. A háromszög forma még a hántolást követően is megfigyelhető.

Zúzott memóriahab:

A memória hab a párnák és a matracok modern világában nagyon nagy sikert aratott az elmúlt években. Ennek a csodálatos természetű anyagnak a zúzott változatával megtöltött második belső rész a párna gyűrhetőségét és a maghéj feletti felület soha nem tapasztalt puhaságát adja.A Memory Foam (emlékező hab) viszkoelasztikus pur hab zúzott verziója testhőmérsékletre lágyul, így igazodik a nyak és a fej formájához, nyomáscsökkentő hatása miatt ellennyomás nélkül tart, így könnyen ellazítja a nyak-, váll- és a  hátizmokat. Használatával megfelelő pozícióban marad a nyaki gerinc szakasz, így javul az alvás minősége, mert a megfelelő párna használata csökkentheti a helyzetváltoztatások számát, így mélyebb alvást biztosít, javítva az alvás minőségét.    

 

KASMÍR A KÖNNYŰ, LÉLEGZŐ, TERMÉSZETES LUXUS A LEGJOBB ÉJSZAKÁKÉRT

A kasmírgyapjú a kasmírkecskéből nyert szál. A kasmírkecskék eredetileg a Himalájából származnak, és a 10. és 12. században vándoroltak Mongóliába, Tibetbe és Kína északi tartományaiba. A 13. században a Marco Polo kasmírt hozott Olaszországba, ahol gyorsan arisztokrata elit választott szálává vált.

A kasmírszál rendkívül rugalmas, akár

harminc-negyven százalékkal is megnyújtható törés nélkül. Ez oka a kasmír szövetek puhaságának.

A kasmír kiváló nedvesség- és hőszabályozó tulajdonságokkal rendelkezik. Ez a fajta gyapjú nagy mennyiségű nedvességet képes felszívni a levegőből (akár 40% ) anélkül, hogy magát az anyagot nedvesnek éreznénk.

A SILVERLINE TECHNOLÓGIA:

Az ezüst sokoldalú és jótékony hatása régóta elismert. Az ősi Görögországban, Rómában, Föníciában és

Macedóniában már használatos volt különböző fertőzések kezelésére, megelőzésére, már az akkori kortárs „gyógyszerkönyvben” is megtalálható volt a leírása.

A Silverline ezüstszálas technológiával készült huzattal ellátott párna az ezüst természetes antibakteriális elemét használja a friss és tiszta alvás garantálásához.

Az eredeti ezüstszálas fonal természetes antibakteriális funkciót eredményez. A fonal védelmet nyújt baktériumokkal, vírusokkal és a gombákkal szemben.

Megvéd a rossz szag kialakulásától. Így duplán természetes védelmet alakít ki a használata a nazális területeken, a száj és a szem környéken is.

A Silverline technológiával készült fekhelyek támogatást nyújtanak a nyugodt és egészséges alváskörnyezet kialakításához,

kisütik az emberi test által a nap tevékenységei során elnyelt statikus elektromosságot.

Az antisztatikus tulajdonságoknak köszönhetően csökken a feszültség, támogatja az egészséges kortizol szint beállítását

és mindez elősegíti a mélyebb és az egészséges alvást.

 

SKIN PLUS A SZÉPRE ALVÁS TITKA

 

Csak aludjunk és a párnánk elvégzi a munkát éjjel. Skin plus anyag egy olyan nanotechnológiai megoldás, mellyel matracszöveteket speciális probiotikumokkal kezelik. Ezzel az eljárással kis mikro kapszulákba zárt hatóanyaggal vonják be a szövet szálait, melyek szilárdan
tapadnak a textilhez. Éjszaka alvás közben a testünk a szövet felületén a kapszulákat összetörik, és a probiotikumok aktívvá válnak.

A Skin + probiotikumok karotinoidokat, szerves pigmenteket állítanak elő, amelyek a gyümölcsök
és zöldségek héjában is megtalálhatók. Ezek a karotinoidok éjszaka könnyedén tudják hatásukat
kifejteni a velük érintkező bőrfelületen. A kapszulák aktiválása után a karotinoidok termelése
folyamatosan zajlik. A karotinoidok tízszer aktívabbak és stabilabbak, mint a paradicsom vagy a sárgarépa által termeltek.

A karotinoidok antioxidánsok, amelyekről ismert, hogy megvédik bőrünket az ultraibolya fénytől, és ismerten megakadályozzák az öregedés okozta bőrkárosodást, serkentik az egyes bőrsejtek fiatalodását és ez jótékony hatással van a bőr nedvességszintjére, puhaságára és simaságára.
A SKIN + egy páratlanul új technológia a bőrápolásban, ami egy szabadalmaztatott probiotikumon alapuló technológia. A speciális huzat akár 20 mosásig aktív marad.

 

TEDD INTELLIGENSÉ AZ ÁGYNEMŰDET AZ

ADAPTÍV TERMO-KONTROLL SYSTEM SEGÍTSÉGÉVEL!

 

A testünk hőmérsékeltének napi ingadozása egy fiziológiás, normális folyamat. Hajnali öt óra körül a legalacsonyabb és az esti lefekvés körüli időszakban a legmagasabb.
A hölgyek esetében a menopauza körüli időszak jelentős hirtelen hőérzet változásokat idézhet elő, ami egy nagyon kellemetlen probléma és az alvás minőségét is jelentősen
rontó tényező. Az ágyban töltött időszak alatti hőérzetet sokszor befolyásolja az alvótársak eltérő hőmérséklet igénye is. Az ágyban kényelmesen a test maghőmérséklete 37 ° C , miközben a bőrünk folyamatosan melegséget és párát bocsát ki. Az Adaptive ® felület kezelő aktív anyag egy olyan technológia, amelynek segítségével a huzat diamikusan reagál a hőmérséklet változásaira. Ahogy a test felmelegíti a textíliát az Adaptive ® bevonat képletesen
megnyom egy úgynevezett a párolgási „gázpedált”. Ennek köszönhetően az extra párolgás csökkenti a páratartalmat és hűtő hatást kelt. Az Adaptive ® felszín elvezeti a nedvességet, növeli a párolgást, és segít hűvös és száraz alvási környezet kialakításában, ezzel javítva az alvás minőségét.

A Merinogold Ágynemű huzatok ezzel az intelligens adaptive textil használatával készülnek dekoratív Satin anyaggal kombinálva, hogy mindenki megtalálja a hálószobájához leginkább illő színvilágot.

 

WE LOVE KIDS

 

A MERINOGOLD és a CSEPPKE együttműködésével fantasztikus gyerekkollekció született a fent láthtó különleges anyagok felhasználásával, hogy már a legkisebbek is élvezhessék a kasmír és az intelligens textilek jótékony hatását, vagyis a Merinogold csodás világát.

A Cseppke by Merinogold kollekció itt található:

https://cseppke.hu/94-cseppke-by-merinogold