Kérdése van? Hívjon minket! +36-30/153-3532

Muschieri Ribes e Ambra 250 ml - 3000 ml

Muschieri Ribes e Ambra 250 ml - 3000 ml
profumo-dambiente-muschieri-venezia-ribes-e-ambra-scaled
muschieri-ribes-e-ambra-scaled-300x450
bamboo-naturale-muschieri-venezia-7-scaled-300x450

A ribizli és borostyán az édesség és a melegség illatos illata, mely borostyán és cukros jegyeivel megrészegíti az érzékeket, megbékíti a lelket és beborítja a szívet.
Elbűvölő illat a vad fekete ribizlivel, amely a jázmin és az ibolya enyhén virágos és édes tónusaival keveredve parfümös hangulatot idéz.

A lédús gyümölcsök édes kombinációja nyitja meg az illatot, ahol a szőlő és a málna a karamellel és a lekvárral párosul, varázslatos élvezetet teremtve. Egy könnyű narancs és citrom érintés élénkíti az egész illat első pillanatait.
A borostyán egy idő után keveredik a méz és a dohány árnyalataival, és romantikus párosítást teremt. Az ízletes jegyeket egy csipetnyi fekete ribizli és fekete bogyó gazdagítja, melyek enyhén virágzó jázmin és ibolya jegyekkel keverednek.
Az illat a borostyán és a vanília kellemes keverékével zárul, édes és talkumos alapon.

19 900 Ft
Részletek

Az illat intenzitásának beállításához naponta egyszer vagy többször fordítsa el vagy az összes, vagy csak néhány bambuszrudat.

Az illat időtartama a környezet nagyságától, a hőmérsékletétől, a közvetlen napfénytől és a párolgást felgyorsító légáramlatoktól függ. Azonban van néhány trükk, hogy az illat hosszabb ideig tartson:


1. A diffúzor megvásárlásával együtt ajánlott egy azonos illatú utántöltőt is vásárolni, hogy a diffúzor mindig fel lehessen töltve teljesen.  Ily módon a folyadékszintet mindig az üveg görbületének magasságában tudja tartani, elkerülve, hogy a palackban lévő oxigén mennyisége túlságosan befolyásolja a párolgási sebességet.

 

2. Tartsa az illatot a lehető legtávolabb a hőforrásoktól, hogy megakadályozza a túlságosan gyors párolgást. 

 

3. Az üveg mérete illeszkedjen a terület méretéhez, ne hasznájon a feleslegesnél nagyobb üveget.

 

Ideális üvegméretek: 


Helyiség 5-10 nm2    -  250 ml

Helyiség 10-20 nm2  -  500 ml
Helyiség 20-30 nm2  -  1000 ml

Helyiség 30-50 nm2  -  3000 ml

 Adatok
Gyártó
Muschieri
Cikkszám
Muschieri_Ribes_e_Ambra_1
Kiegészítő termékek
Hasonló termékek