Kérdése van? Hívjon minket! +36-30/153-3532

MEGGYMAG MELEGÍTŐPÁRNÁK

6termék 16
6termék 16

Mire jó a meggymag párna, hogyan használjuk és kinek ajánljuk? 

A meggymag párna a házi gyógymódok kötelező kelléke! Természetesen nemcsak párna, temérdek más módon is felhasználható, kismamáknak a terhesség napjaiban, a szoptatás hónapjaiban, de a szülőszobán is; kisbabáknak, kisgyerekeknek, nőknek, férfiaknak, fiataloknak, időseknek egyaránt.  Ajándéknak is tökéletes választás. 

A meggymag nagyon jól tartja a hőt, ezáltal melegítve és hűtve is kitűnő természetes megoldás fájdalmak csillapítására.

Biológiai melegítőpalackként használva a meggymag párnát melegítsük fel sütőben (100˚Ϲ -on kb.: 20 perc) vagy mikróban (max. 600W, 1 perc), hidegborogatásként pedig fagyasszuk fagyasztóban becsomagolva.

A felmelegített meggymag párna kiválóan alkalmazható kismamáknál alhasi görcsök enyhítésére, a szülőszobán vajúdás közben, a szoptatós anyukák gyakori mellgyulladásakor, valamint a hasfájós újszülött bébik nyugtatására, de a téli időszakban a babakocsit is melegen tarthatjuk vele a séta alatt. A felmelegített meggymag párna kisgyerekeknek és felnőtteknek fülfájásra egyaránt tökéletes választás, továbbá biológiai „melegítőpalackként” alkalmas hasi fájdalom, ízületi fájdalmak, menstruációs görcsök enyhítésére. A meggymagpárna  mellgyulladás,  lumbágó, de alvászavarok ellen is megoldást jelent. Hidegborogatásként pedig fejfájás, migrén, zúzódások és ficamok esetén kitűnően alkalmazható.

Termékeink mindegyike Magyarországon készül, készítésükkor mindig törekszünk a magas minőségre és a környezet megóvására.