Kategóriák

Fizetési megoldás

Házhozszállítás a Fáma futárszolgálattal

Elérhetőségek


PRANA-Design Kft.
Tel.:+36 1 205 4602
+36 30 533 8313
1039,Budapest
Árpád utca 21/C 

Fogyasztó Barát Tájékoztató

Tanúsítvány

SSL Certificate

PRANA-Design Blog

Csetneki Petrával,  a  Loveyogaia megálmodójával beszélgettünk.

 

 

csetneki-petra-joga-oktatoval-beszelgettunk-a-a-pranaparna-gabonahej-parnak-gyartoja-a-prana-design-joga-oktatokat-bemutato-interju-sorozatanak-kereteben

 

 

 

Manapság a jóga egyre több helyen, egyre könnyebben elérhető bárki számára, és szerencsére ezzel együtt a jógázni vágyók száma is nő.

Jagicza Bertával, a Jógaklikk megálmodójával beszélgettünk.

jagicza-berta-joga-oktatoval-beszelgettunk-a-a-pranaparna-gabonahej-parnak-gyartoja-a-prana-design-joga-oktatokat-bemutato-interju-sorozatanak-kereteben

 

 

 

 

Tánc és jóga? Kíváncsiak voltunk, hogy jön a balett után a jóga egy táncos életébe, ezért Palman Kittivel beszélgettünk.

palman-kitti-joga-oktatoval-beszelgettunk-a-pranaparna-parnak-gyartoja-a-prana-design-joga-oktatokat-bemutato-sorozataban

Ilkó Péterrel beszélgettünk a jóga és az egészséges életmód kapcsolatáról. Arról, hogyan alakul ki az igény az emberben a változásra, és később hogyan válik életformává.

A jóga és az egészséges életmód kéz a kézben járnak. A jóga önmagában egy olyan mozgásforma és lehetőség a kikapcsolódásra, amely az egészséges életre való igényünket is felerősíti.

Beszélgettünk Jakab Adriennel arról, hogyan segít a jóga a mindennapok során és hogyan képes kiszakítani a mókuskerékből. Adrienn története inspiráló és sorsszerű, ahogyan az amaSole jógastúdiójának a története is.

Rohan a világ és mi is rohanunk vele együtt. Mintha valóban lemaradhatnánk bármiről is ... 

Folytatódik a Prana-Design blog jógaoktatókat bemutató interjú sorozata! A második alanyunk Németh Gergő, a Mandala jógastúdiók megálmodója és alapítója. Beszélgettünk jógáról, az oda vezető útról és arról, hogy hogyan képes kiegyensúlyozott üzletté válni egy álom.

2019.07.23 20:48

Hiszen a megfelelő komfort érzet is hozzájárul az élményhez, amit a jóga ad. Komfortosan érezni magunkat kívül - belül. A jóga megtanít ellazulni, meditálni és ami a legfontosabb, megtanít önmagunkra összpontosítani.

a-legkivalobb-tonkolyhej-koleshej-es-rizshej-joga-parnak-es-meditacios-parnak-segitik-a-helyes-testtartast

Diószegi Ádám jógaoktatóval beszélgettünk út keresésről, testről, lélekről, önismereti útról és természetesen jógáról. Ádámot sokan ismerhetitek, hiszen a budapesti jóga életben kiemelt szerepet tudhat a magáénak. A Samadhi Jóga stúdió alapítója, ugyanakkor inspiráló életútja egyre több emberhez eljuttatja Őt a social media világán keresztül is.

Minket inspirál mások sikere és tevékenysége, ezért úgy döntöttünk, hogy elindítunk egy különleges interjú sorozatot. :)

 

hamarosan-indul-a-prana-design-a-prana-premium-tonkolyhej-koleshej-rizshej-joga-parna-meditacios-parna-alvo-parna-gyartoja-interju-sorozata

2019.06.09 19:02

A jóga a lélek és a test közös edzése. A jóga aktiválja a prána (életerő) szabad áramlását a testben.

a-minosegi-tonkolyhej-koleshej-es-rizshej-joga-parnak-es-meditacios-parnak-segitik-a-helyes-testtartast

A mai rohanó világunkban a pihentető alvás fontossága elengedhetetlen. A testünk és a lelkünk egyaránt töltődik ilyenkor.

 

tonkolyhej-az-egeszseges-es-pihenteto-alvas-egyik-feltetele-a-legjobb-alvo-parna-a-minosegi-tonkolyhej-vagy-koleshej-parna

 

 

 

A Prana-Designt a természet, a kiegyensúlyozott élet és az oda vezető út ihlette. Számunkra ez egyet jelent a tudatossággal is. Nem csak az egészségtudatos életstílust értjük ezalatt, mivel napjainkban a társadalmunkra egyre nagyobb felelősség hárul és ez változásra ösztönöz mindenkit.

koleshej-parnak-gyartojakent-a-nowaste-eletforma-fontos-reszet-kepezi-a-prana-design-hitvallasanak-a-pranaparna-tonkolyhej-parna-gyartojanak

19.900,-Ft FELETTI VÁSÁRLÁSNÁL A SZÁLLÍTÁS INGYENES!

Webáruház készítés