Kérdése van? Hívjon minket! +36-30/153-3532

PRANA-Design Blog

 

 

Az Alkoholfogyasztás Éjszakai Hatásai: Útmutató a Zavartalan Alvásért

Sokan nem is sejtik, milyen hatással van az alkohol az éjszakai alvás minőségére. Bár az alkohol segíthet gyorsabban elaludni, zavaró hatással bír az alvási ciklusokra, ami gyakran kialvatlansághoz vezet. Ebben a cikkben bemutatjuk, hogy hogyan befolyásolja az alkohol az alvást, és hogyan segíthetnek a speciális alvópárnák a pihentetőbb éjszakák elérésében.

Tudtad, hogy a megfelelő párna használata akár 50%-ot javíthat az alvás minőségén?

Ismerd meg legújabb RECOVERY alvópárnánkat egy forradalmian új SKIN+ huzattal!

 

 

Ha szeretnél kiszakadni a rohanós hétköznapokból és elvolnulni egy olyan helyre, ahol elcsendesülhetsz és önmagadra fókuszálhatsz, akkor a Zenzug vendégház biztosan elnyeri tetszésed!
Most következő blogunkban ezt az igazán különleges helyet szeretnénk bemutatni Nektek, mely nem csupán egy vendégház, annál sokkal több.  A főváros zajától távol, a Börzsöny lábánál fekszik, melynek megálmodásáról és különlegességéről Laci és Cinti mesélt nekünk. 

Az alvás világnapja alkalmából elindítjuk SLEEP IS YOUR SUPERPOWER - alvás blog sorozatunkat, ahol időről időre fontos és hasznos információkat osztunk meg az alvás témakörében,hogy ezzel is hozzájárulhassunk a kipihent ébredéshez, mert hisszük, hogy ez az egyik elengedhetetlen feltétele a kiegyensúlyozott és boldog életnek.

Jakab Adrienn sokoldalúságát már régóta figyelemmel kísérjük, de első könyvének megjelenése még minket is meglepett, így nem hagyhattuk ki, hogy megtudjuk az Annabella eleven képzelete megszületéséhez vezető út történetét. Reméljük, hogy interjúnkkal mindenki kíváncsiságát ki tudjuk elégíteni.

A PRANA-Design csapata időközönként nyereményjátékot hirdet a social média felületein mindenki örömére :)

Ezekről a nyilvános nyereményjátékokról a PRANA-Design Facebook és Instagram oldalain lehet értesülni, így mindenképp érdemes követni azokat.

A PRANA-Design social média felületeit itt találod:

https://www.instagram.com/prana_design_/

https://www.facebook.com/PRANA-Design-381504702502848

 

A szorongás, mint iránytű? Lehet, hogy hogy ha jobban figyelünk a stresszt kiváltó helyzetekre, közelebb kerülünk  önmagunkhoz?

 

 

Bálint Jánossal beszélgettünk a meditáció valódi, elemi oldalairól, és hogy mennyire különböző módon éltük meg a világban zajló lelassulást, de szó esett az online jógáról, és a gyors alkalmazkodasról is. János szavai rendkívül inspiratívak, mélyek és utat mutatnak egy kiegyensúlyozott élethez, amelyben magunkkal erős barátságban élünk. Olyan gondolatokat osztott meg velünk, amelyekre egy ilyen időszakban mindenkinek szüksége van. 
Jóga és önismeret, avagy a matractól az Integrál Pszichológiáig.
Hát erre igazán kíváncsiak voltunk, így Ferenczy Andival beszélgettünk. 
ferenczy-andi-joga-oktatoval-beszelgettunk-a-pranaparna-gyartoja-a-prana-design-joga-oktatokat-is-bemutato-sorozatanak-kereteben
Szappan Petra jógaoktatóval beszélgettünk a világban kialakult helyzetről, és a karantén hatásairól. Hogyan változtatta meg a jógastúdiók életét a kialakult helyzet  és hogyan tudtak reagálni, milyen kihívásokkal néznek szembe az oktatók a korona vírus ideje alatt. Jelenleg nagyobb szükség van a testi - lelki egyensúlyra, mint valaha, a jóga alternatívaként szolgálhat az arra nyitottak számára. 

szappan-petra-joga-oktatoval-beszelgettunk-a-pranaparna-gyartoja-a-prana-design-joga-oktatokat-bemutato-sorozatanak-kereteben

 

 

 

 

Mi van akkor, ha minden rendben van úgy ahogy van? Vagy ha legalábbis valamilyen megmagyarázhatatlan módon ezt érezzük? Talán azért, mert minden rendben is van.

a-joga-es-tudatos-es-egeszseges-eletmod-kez-a-kezben-jarnak-ahogy-a-legjobb-tonkolyhej-koleshej-es-hajdinahej-oga-parnak-es-meditacios-parnak-segitik-a-meditaciot

Csetneki Petrával,  a  Loveyogaia megálmodójával beszélgettünk.

 

 

csetneki-petra-joga-oktatoval-beszelgettunk-a-a-pranaparna-gabonahej-parnak-gyartoja-a-prana-design-joga-oktatokat-bemutato-interju-sorozatanak-kereteben

 

 

 

Manapság a jóga egyre több helyen, egyre könnyebben elérhető bárki számára, és szerencsére ezzel együtt a jógázni vágyók száma is nő.

Jagicza Bertával, a Jógaklikk megálmodójával beszélgettünk.

jagicza-berta-joga-oktatoval-beszelgettunk-a-a-pranaparna-gabonahej-parnak-gyartoja-a-prana-design-joga-oktatokat-bemutato-interju-sorozatanak-kereteben

 

 

 

 

Tánc és jóga? Kíváncsiak voltunk, hogy jön a balett után a jóga egy táncos életébe, ezért Palman Kittivel beszélgettünk.

palman-kitti-joga-oktatoval-beszelgettunk-a-pranaparna-parnak-gyartoja-a-prana-design-joga-oktatokat-bemutato-sorozataban

Ilkó Péterrel beszélgettünk a jóga és az egészséges életmód kapcsolatáról. Arról, hogyan alakul ki az igény az emberben a változásra, és később hogyan válik életformává.

A jóga és az egészséges életmód kéz a kézben járnak. A jóga önmagában egy olyan mozgásforma és lehetőség a kikapcsolódásra, amely az egészséges életre való igényünket is felerősíti.

Beszélgettünk Jakab Adriennel arról, hogyan segít a jóga a mindennapok során és hogyan képes kiszakítani a mókuskerékből. Adrienn története inspiráló és sorsszerű, ahogyan az amaSole jógastúdiójának a története is.

Rohan a világ és mi is rohanunk vele együtt. Mintha valóban lemaradhatnánk bármiről is ... 

Folytatódik a Prana-Design blog jógaoktatókat bemutató interjú sorozata! A második alanyunk Németh Gergő, a Mandala jógastúdiók megálmodója és alapítója. Beszélgettünk jógáról, az oda vezető útról és arról, hogy hogyan képes kiegyensúlyozott üzletté válni egy álom.

Hiszen a megfelelő komfort érzet is hozzájárul az élményhez, amit a jóga ad. Komfortosan érezni magunkat kívül - belül. A jóga megtanít ellazulni, meditálni és ami a legfontosabb, megtanít önmagunkra összpontosítani.

a-legkivalobb-tonkolyhej-koleshej-es-rizshej-joga-parnak-es-meditacios-parnak-segitik-a-helyes-testtartast

Diószegi Ádám jógaoktatóval beszélgettünk út keresésről, testről, lélekről, önismereti útról és természetesen jógáról. Ádámot sokan ismerhetitek, hiszen a budapesti jóga életben kiemelt szerepet tudhat a magáénak. A Samadhi Jóga stúdió alapítója, ugyanakkor inspiráló életútja egyre több emberhez eljuttatja Őt a social media világán keresztül is.

Minket inspirál mások sikere és tevékenysége, ezért úgy döntöttünk, hogy elindítunk egy különleges interjú sorozatot. :)

 

hamarosan-indul-a-prana-design-a-prana-premium-tonkolyhej-koleshej-rizshej-joga-parna-meditacios-parna-alvo-parna-gyartoja-interju-sorozata

A jóga a lélek és a test közös edzése. A jóga aktiválja a prána (életerő) szabad áramlását a testben.

a-minosegi-tonkolyhej-koleshej-es-rizshej-joga-parnak-es-meditacios-parnak-segitik-a-helyes-testtartast

A mai rohanó világunkban a pihentető alvás fontossága elengedhetetlen. A testünk és a lelkünk egyaránt töltődik ilyenkor.

 

tonkolyhej-az-egeszseges-es-pihenteto-alvas-egyik-feltetele-a-legjobb-alvo-parna-a-minosegi-tonkolyhej-vagy-koleshej-parna

 

 

 

A Prana-Designt a természet, a kiegyensúlyozott élet és az oda vezető út ihlette. Számunkra ez egyet jelent a tudatossággal is. Nem csak az egészségtudatos életstílust értjük ezalatt, mivel napjainkban a társadalmunkra egyre nagyobb felelősség hárul és ez változásra ösztönöz mindenkit.

koleshej-parnak-gyartojakent-a-nowaste-eletforma-fontos-reszet-kepezi-a-prana-design-hitvallasanak-a-pranaparna-tonkolyhej-parna-gyartojanak