Kategóriák

Fizetési megoldás

Házhozszállítás a Fáma futárszolgálattal

Elérhetőségek


PRANA-Design Kft.
Tel.:+36 1 205 4602
+36 30 533 8313
1039,Budapest
Árpád utca 21/C 

Fogyasztó Barát Tájékoztató

Tanúsítvány

SSL Certificate
PRANA-Design Blog
2019.06.09 13:43

No waste vagy rég elfelejtett praktikák?

A Prana-Designt a természet, a kiegyensúlyozott élet és az oda vezető út ihlette. Számunkra ez egyet jelent a tudatossággal is. Nem csak az egészségtudatos életstílust értjük ezalatt, mivel napjainkban a társadalmunkra egyre nagyobb felelősség hárul és ez változásra ösztönöz mindenkit.

koleshej-parnak-gyartojakent-a-nowaste-eletforma-fontos-reszet-kepezi-a-prana-design-hitvallasanak-a-pranaparna-tonkolyhej-parna-gyartojanak

Dönthetünk arról, hogy változtatunk a szokásainkon és olyan tárgyakat szerzünk be otthonunkba, amelyek segítenek a no waste és egy fentarthatóbb és kevésbé káros életforma kialakításában. Hosszú távon is.

Sokunk számára még újdonságnak számítanak bizonyos alternatív megoldások, viszont egyre többen nyitnak, egyre többen vállalnak felelősséget és egyre többen szeretnék minimalizálni a kárt, amelyet a túlmodernizált életformáinkkal és háztartásainkkal okozunk.

A Prana-Design által gyártott PRANA gabonahéj párnák mindazoknak készülnek, akik keresik a természetes alapanyagokból készült termékeket és vágynak valami újra ami által az alvás vagy akár a jógázás még kellemesebb élménnyé válhat.

premium-tonkolyhej-pihenteto-alvas-joga_yoga_meditacio_egeszseg_egeszseges_eletmod_pranaparna_prana_design

Természetesen a minimumra csökkentve az ökológiai lábnyomunkat magunk mögött, elsősorban a természet adta kényelmet szeretnénk közel vinni az emberekhez a PRANA minőségi tönkölyhéj párnák által.

A természetes alapanyagú Prana-Design által gyártott gabonahéj párnák töltetei, mint például a köleshéj, tönkölyhéj, meggymag, rizshéj nemes és felhasználásra kész hulladékként vannak jelen az iparban. Ezzel is azt bizonyítva, hogy a Prana-Design egy jövőt álló és hosszú távon fenntartható vállalkozásként van jelen, hiszen a kezdetektől a no waste életforma alapjaira épül.

a-nowaste-eletforma-fontos-reszet-kepezi-a-prana-design-hitvallasanak-a-minosegi-tonkolyhej-parna-gyartojanak

19.900,-Ft FELETTI VÁSÁRLÁSNÁL A SZÁLLÍTÁS INGYENES!

Webáruház készítés