Kérdése van? Hívjon minket! +36-30/153-3532

PRANA-Design Blog

Az alvás a legjobb meditáció

2019.06.09 14:38
Az alvás a legjobb meditáció

A mai rohanó világunkban a pihentető alvás fontossága elengedhetetlen. A testünk és a lelkünk egyaránt töltődik ilyenkor.

 

tonkolyhej-az-egeszseges-es-pihenteto-alvas-egyik-feltetele-a-legjobb-alvo-parna-a-minosegi-tonkolyhej-vagy-koleshej-parna

 

 

 

Nem hiába mondják, hogy az alvás a legjobb meditáció. Ahogyan a jó meditáció titka is a teljes átszellemülés és ellazulás, így az alvásminőségünket is befolyásolja az életünk minden egyes tényezője. A felmérések alapján Európa lakosságának több, mint a negyede szenved valamilyen életszakaszban megjelenő alvászavarral. A minőségi alvás elengedhetetlen, hiszen ilyenkor újul meg a testünk és a lelkünk.

 

Napjainkban a túlzott elektronikai eszközök használata is befolyásolja az alvás minőséget. Sokszor érezhetjük azt ébredéskor, hogy nem pihentük ki kellőképpen magunkat és talán fáradtabbak is vagyunk, mint voltunk. Mondhatjuk, hogy az alvás alapja a nyugodt és hatékony életnek. Ma már kultúrája van a life – work balancenak és lassan kezd bekúszni a cégek munkahelyi programjába is a munkaidő alatti alvás. Felismertük, hogy mekkora szerepet játszik és mekkora befolyásoló faktorral bír a magunkra fordított idő és odafigyelés.

Kutatások azt is kimutatták, hogy a természetközeliség enyhíti a stresszt és minden szinten pozitív hatással van ránk.

 

a-pihenteto-alvas-egyik-feltetele-a-vilag-legjobb-parnaja-a-minosegi-tonkolyhej-alvo-parna 

A Prana Design alvópárnákat nem más, mint a pihentető alvás és a megnyugtató természet ihlette. A köleshéj, tönkölyhéj és meggymag tulajdonságainak köszönhetően a párnák használata segítséget nyújthat a fáradékonyság, kimerültség, gyenge koncentrációs képesség, migrén, alvászavarok, izom-, és ízületi fájdalmak, gyulladásos nyaki fájdalmak, menstruációs és szülés utáni fájdalmak, valamint nagyobb betegség utáni regeneráció esetén. Tudományosan nem bizonyított tapasztalati feljegyzések szerint a tönkölyhéj semlegesíti a napközben felvett káros rezgéseket (mobiltelefon mikrohullámú sütő..) A gabonahéj töltet gyengéd masszírozással, halk zizegéssel  a természetet varázsolja körénk, ahol testünk és lelkünk egyaránt megpihenhet így teszi az alvást tökéletesen nyugodttá, pihentetővé.

gabonahej-parna-az-egeszseges-es-pihenteto-alvas-egyik-feltetele-a-legjobb-alvo-parna-a-minosegi-tonkolyhej-parna