Kérdése van? Hívjon minket! +36-30/153-3532

PRANA-Design Blog

Elindul a Prana-Design interjú sorozata!

2019.07.13 21:09
Elindul a Prana-Design interjú sorozata!

Minket inspirál mások sikere és tevékenysége, ezért úgy döntöttünk, hogy elindítunk egy különleges interjú sorozatot. :)

 

hamarosan-indul-a-prana-design-a-prana-premium-tonkolyhej-koleshej-rizshej-joga-parna-meditacios-parna-alvo-parna-gyartoja-interju-sorozata

A Prana-Design termékei sok területtel összekapcsolhatóak, és nagyon sokoldalúan megközelíthetőek. Mindig keressük a kapcsolódási pontokat, hogy ezáltal is megmutassuk a termékek sokoldalúságát és hatékonyságát, például érdekes témákkal és izgalmas emberekkel!

Szeretnénk kiemelt figyelmet szentelni a jógaoktatóknak, és azoknak akik ezen a területen mozognak. Fontos számunkra, hogy ne csak a termékeink jellemezzenek minket, hanem az is, amit köré felépítünk és kommunikálunk.

Ezért olyan embereket kértünk fel az interjúkra, akikről úgy gondoljuk, hogy osztoznak a Prana-Design hitvallásával. Kiemelt szerepet kapnak a közös értékek és meglátások, a történetek, amelyek egy-egy ember mögött megbújnak. Szeretnénk a Prana-Design történetét mi is tovább szőni és nem csak webshopként jelen lenni a vásárlóink életében.

hamarosan-indul-a-prana-design-a-prana-premium-tonkolyhej-koleshej-rizshej-joga-parna-meditacios-parna-alvo-parna-gyartoja-szuper-interju-sorozata

 

A célunk az, hogy többet adjunk. Több nézőpontot, több megközelítést és több meglátást. Szeretnénk az összes olyan témát körbejárni, amely valamilyen módon kapcsolódik a termékeinkhez. Ezáltal is megmutatni a termékeinkben rejlő értékeket és minőséget.

Számunkra fontos a közösség építés is, hiszen nálunk nem tömeggyártásról van szó és nem ipari előállításról. Ezeket az értékeinket szeretnénk a lehető legtöbb területén megőrizni és tovább adni a vásárlóinknak és a Prana – Design érdeklődőknek.

Első körben a jógát, mint témát vettük fókusz alá. Úgy gondoljuk, hogy manapság elengedhetetlen ez a fajta befelé figyelés. Igy hamarosan olvashatjátok a Jóga oktatókat bemutató sorozatunk első beszélgetését. :)

indul-a-prana-design-a-prana-premium-tonkolyhej-koleshej-rizshej-joga-parna-meditacios-parna-alvo-parna-gyartoja-interju-sorozata