Kérdése van? Hívjon minket! +36-30/153-3532

PRANA-Design Blog

Spirit, body & mind

2019.06.09 19:02
Spirit, body & mind

A jóga a lélek és a test közös edzése. A jóga aktiválja a prána (életerő) szabad áramlását a testben.

a-minosegi-tonkolyhej-koleshej-es-rizshej-joga-parnak-es-meditacios-parnak-segitik-a-helyes-testtartast

Egyre nagyobb népszerűségnek örvend a jóga, hiszen az emberek felfedezték mennyire fontos, hogy néha lelassuljunk és csak önmagunkra koncentráljunk.

Akkor vagyunk képesek egy teljes és sikeres, kiegyensúlyozott életét élni, ha a hajtó motorra (magunkra) figyelünk a legjobban. Minden testnek és léleknek igényei vannak, amik egyre nagyobb teret követelnek maguknak. Főleg ebben a mai, gyors tempójú világban.

 

A jóga a lélek és a test közös edzése, amely által sokkal jobban megismered önmagad és jobban megérted a körülötted lévő világot is. Ahogyan minden edzés során, így a jóga gyakorlatok közben is fontos a test tudat és a kényelem.

a-minosegi-tonkolyhej-koleshej-es-rizshej-joga-parnak-es-meditacios-parnak-segitik-a-helyes-testtartast

 

A Prana Design csapata azokra a személyekre is gondol, akik nem csak az alvás során szeretnék megteremteni a maximális kényelmet, hanem jóga közben is szeretnék a legkomfortosabban érezni magukat. Hiszen a jóga egyik alapja, hogy olyan környezetben és olyan eszközöket használj, amelyek segítenek a meditáció során a teljes átszellemülésre. Rendszeres gyakorlása serkenti a vitalitást és kiegyensúlyozó hatású. Gyakorlati értelemben a jóga a test, a szellem és az érzelmek harmonizációját jelenti.

a-pranaparna-prana-meditacios-parna-es-joga-parna-csalad-minden-tagja-segiti-a-helyes-testtartast