Kérdése van? Hívjon minket! +36-30/153-3532

PRANA-Design Blog

A karrier és a pihenés közötti egyensúly

2019.08.08 17:15
A karrier és a pihenés közötti egyensúly

Rohan a világ és mi is rohanunk vele együtt. Mintha valóban lemaradhatnánk bármiről is ... 

A nagyvárosnak nagyon sok jó és ezzel egyidőben rossz oldala is van, ahogy mindennek az életben, hiszen ez törvényszerűség. Legalábbis annak tűnik. A különböző súlypontok mindig is a világunk részei lesznek, ahogyan a karrier, üzlet és a pihenés között is fontos megtalálni az egyensúlyt. Az egészséges életmód, a pihentető alvás és a meditáció segíthet kialakítani a megfelelő életvitelt. Egy olyan életvitelt, amely nem darál be minket, és amelyet mi magunk irányítunk. Ehhez viszont fontos eljutni odáig, hogy kellően ismerjük saját magunkat, a környezetünket és a testünk, lelkünk igényeit.  

A Prana-Design hitvallása, hogy segítsünk megtalálni ezt a kényelmet a jóga vagy az alvás során egyaránt. Segítsünk a pihenést egy következő szintre emelni a mindennapok során is, hiszen fontos, hogy ne csak a szürke hétköznapokat éljük meg. Legyenek olyan élményeink, céljainkat, és a pihenést segítő eszközeink, amelyek maximálisan minket szolgálnak és minden pillanatból kihozzák a legjobbat.  

A Prana-Design átal gyártott Prana párnák a természetet varázsolják körénk.  
A tönkölyhéj, köleshéj, rizshéj és meggymag párnák piacvezető gyártójaként, minden kutatás-fejlesztési tevékenységet az egészséges alvásnak és a jó közérzetnek rendelünk alá.