Kérdése van? Hívjon minket! +36-30/153-3532

Ismerj meg minket

A PRANA brand Magyarországon elsőként kezdte a tönkölyhéj töltetű párnák gyártását Prána Párna márkanév alatt, családi vállalkozás keretében. A termékeket az egészséges életmód és a „no waste” szemlélet ihlette. Családi formánk később átalakult, de családias szemléletünk megmaradt, amikor 2018-ban a  PRANA-Design Kft megalapításával gördülékenyen folytattuk a PRANA termékek gyártását. Időközben folyamatosan fejlődtünk, ennek eredményeként 2020-ban saját varrodát nyitottunk, amit 2021 őszén a piac legkorszerűbb varrógépeivel és szabászati berendezéseivel fejlesztettünk tovább. Varrodánk élete nyüzsgő és vidám, pont úgy ahogy gyerekkoromban megszoktam édesanyám műhelyében, ahol a tanulók csevegése és a varrógépek állandó zúgása azt sugallta, minden rendben van. Ahogy kislányként állandóan a varrodában akartam tevékenykedni, fércet kiszedni, szabásmintát felrajzolni, úgy a mindennapokban a Pranaban is a gyártás tervezést, az új dolgok kreálását szeretem a legjobban, és szerencsére a szuper csapatunkban ez mindenkire igaz, így varrodánkban folyamatosan és előszeretettel tervezünk és gyártunk más brand termékeit is, legyen szó párnáról, táskáról, vagy akár ruházatról is.

A gabonahéj párnák elismert gyártójaként a magyar, szlovák és román piacon is jelen vagyunk, és minden kutatás-fejlesztési tevékenységünket az egészséges alvásnak és a jó közérzetnek rendeljük alá. Hisszük, hogy megfelelő párna ugyanolyan fontos eszköze a pihentető alvásnak, mint a matrac. Párnáink töltőanyagai a tönkölyhéj, hajdinahéj, köleshéj, meggymag, memory foam, folyamatos minőségellenőrzésen mennek keresztül, így biztosítjuk vásárlóink elégedettségét. 

Folyamatosan fejlődünk, így 2021-ben elindult PRANA Home, aminek a keretében saját gyártású köntösökkel, hálóruhákkal bővültünk, valamint elérhető lett nálunk egy fantasztikus Velencei lakásparfüm család a Muschieri is. Ezzel egyidőben varrodai életünkbe beépítettük a bérvarrást is, így jógaruha kollekciók, függönyök, és egyedi lakásdesign termékek gyártása is átmegy a kezünk alatt.

Az egyik legfontosabb erősségünk, hogy hiszünk benne és szeretjük azt, amit csinálunk, így nálunk nincs lehetetlen.

Fontos célunk, hogy feltöltődést juttassuk termékeink által minden otthonba, mert tudjuk, hogy az alvás minősége és ezáltal a kipihent ébredés, valamint az önmagunkra fordított idő a legfontosabb alapot biztosítják ahhoz, hogy harmonikus, kiegyensúlyozott és boldog életet éljünk. Mert amikor boldogok vagyunk, másokat is boldogabbá teszünk.

 

Nézz körül az oldalunkon, kövess minket a social média felületeinken, és bármi kérdés, kérés vagy egyedi igény esetén bátran fordulj hozzánk!

      

Nusser Veronika / a PRANA-Design Kft alapítója