Kérdése van? Hívjon minket! +36-30/153-3532

KEREK ÜLŐPÁRNÁK & HUZATOK

6 különböző belső párna közül választhatsz, amiket az alattuk található sokféle huzattalbármilyen kombinációban összetehetsz, ahogyan csak szeretnéd. Földön üléshez, meditációhoz, gyakorláshoz tökéletes választás.


51termék 151
51termék 151

Meditációs ülőpárnáink segítik a tökéletes ellazulást a meditáció közben. A csípő alátámasztásának köszönhetően egyenesen tudjuk tartani  a gerincet, így téve lehetővé a teljes elmélyülést a meditáció teljes ideje alatt. Professzionális kialakításuknak köszönhetően segítenek megelőzni a izom- és ízületi fájdalmakat hosszan tartó ülés esetén is.A Pranaparna a jóga ülőpárnák elismert gyártója, termékeinket több, mint 20 éve vásárolják Magyarország legismertebb jógastudiói. A 100% pamut huzattal készült termékek tölteléki a környezettudatosság jegyében kerültek kiválasztásra. A tönkölyhéj, köleshéj és hajdinahéj töltöanyagok nemcsak jól formázhatóak és stabil ülést biztosítóak, hanem használatával hisszük, hogy kicsit mi is hozzájárulunk a környezetünk megóvásához. Mi is szeretünk jógázni, ezért ajánljuk bátran mindenkinek aki szereti a jógát, mi nemcsak gyártani hanem használni is szeretjük termékeinket. A gyártási folyamat során több minőségellenőrzési lépésben is ellenőrzünk minden egyes ülőpárnát, és a zipzártól a cérnáig a legjobb anyagokat használjuk, hogy ülőpárnáink sokáig szolgáják vásárlóinkat. Párnáinkat hordozófüllel látjuk el amiket mi alkalmaztunk először és nemcsak szállításhoz kiválóak, de a tárolásban is segítenek.

A meditációs ülőpárnák segítik a relaxációt és koncentrációt meditáció közben, segítenek megelőzni a izom- és ízületi fájdalmakat hosszan tartó ülés esetén. A meditációs párnák környezetbarát gazdálkodásból származó tönkölypelyvával töltöttek. Kínálatunkban kézzel varrt és festett meditációs párnákat is talál, amelyekből minden darab egyedi. A cipzárnak köszönhetően a meditációs ülőpárna vastagsága igény szerint szabályozható.